Onderhoud dak

27-02-16 | Mevr. Houet, ‘s-Hertogenbosch

Ik heb een huis gekocht en het dak was is slechte staat . Heb een paar vakmannen uitgenodigd waarvan verboord er een van was . Stef is komen kijken en heeft mij een duidelijk advies gegeven wat het meest urgent was om te laten doen . Schoorsteen weer lekvrij gemaakt , nokvorsten weer helemaal netjes gemaakt , want dat was echt een puinhoop. Pannen vervangen die kapot waren en de dakgoot op 2 plekken gerepareerd . Geen spijt dat ik met Stef in zee ben gegaan . Prijs goed , communicatie was heel fijn en de prijs was ook goed. Al met al ben ik een heel tevreden mens . Ik wou dat alles zo in mijn huis was gegaan . Verboord raad ik iedereen aan .

Lekkage door nokvorsten vervangen of repareren

28-05-15 | Dhr. Sluijter, Wijk bij Duurstede

Goed bereikbaar. Belt altijd even terug. Met alle buren de nokvorsten laten aansmeren met Flexim door Dak- en Schoorsteentechniek Verboord. Enige minpunt voor mij is de afwezigheid van een mobiel pinapparaat. Dit geeft meteen een net bewijs van betaling. Ook heel netjes waar nodig een dakpan vervangen. Stef en zijn team zijn zeker een aanrader!

Stormschade opnemen/herstellen

Opnieuw voegen schoorsteen en aansmeren nokvorsten
14-08-16 | Dhr. Specht, Brielle

Fijn dat er direct offerte gemaakt kon worden. De mannen werken netjes en zijn zeer beleefd in de omgang. Zeker een aanrader!

Bekijk alle referenties